woonhuis Aalscholver


woonhuis-zelfbouw-architect-vrijstaand

In Hendrik-Ido-Ambacht wil een stel een grote villa laten bouwen aan de rand van een nieuwe wijk, de Volgerlanden. De kavel heeft vrij uitzicht over het water met daarachter het herkenbare groene polderlandschap.

Ze hebben zelf duidelijke ideeën over de plattegrond en de bouwmethode. Wij werken deze ideeën met veel plezier uit tot een bouwbaar ontwerp, en houden daarbij oog voor de balans tussen grote en besloten ruimten. Het huis is gericht op het water, met fijne binnenruimten en een riante entree. We werken nu met hen samen aan de materialisering van het ontwerp: ze zijn inmiddels trotse eigenaren van de eerste vijf uitgezochte stenen voor de gevel.

Start ontwerp: januari 2017
Start bouw: najaar 2017

hendrik_ido_ambacht_woonhuis_kavel

maquette_architect_woonhuis_ambacht

maquette_vrijstaand_huis_architectuur

plattegrond_vrijstaand_woonhuis