Verbouwing Eindhoven


De woning van deze bourgondiers heeft de keuken als centrale plek in huis en tuin. Sleutel voor de eenvoud van het ontwerp is het toepassen van drie materialen; stucwerk, natuursteen en aluminium.

detail verbouwing woonhuis

De schuine lichthapper brengt daglicht in het midden van het huis.

daklicht modern woonhuis verbouwing

Twee grote schuifpuien geven toegang tot de tuin. De tuin en de studiehoek zijn deel van de opdracht. De minimalistische vormgeving biedt een rustige basis voor de kleurrijke bewoner. De opdrachtgever noemt het hun eigen verborgen villa.

keuken verbouwing modern woonhuis

interieur

gevel verbouwing woonhuis eindhoven

gevel van de aanbouw

doorsnede verbouwing huis

doorsnede woonhuis over ‘schuine’ lichtstraat

plattegrond verbouwing huis

plattegrond verbouwde woonhuis en tuin