zolder van voormalig bankgebouw wordt fijne woning


SONY DSC

Het voormalige gebouw van ABN-AMRO is getransformeerd tot lofts. Samen met de nieuwe bewoners hebben we voor het penthouse een nieuwe indeling en materialisatie ontworpen.

Alle ruimtes zijn voorzien van isolatie en een nieuwe installatie. Zo is het een comfortabel appartement geworden met behoud van de stoere balkenplafonds. Deze zijn zo afgewerkt dat de structuur van het hout zichtbaar blijft.

Door de kleurkeuze en de grote dakramen zijn de ruimtes rustig en licht. Oude details als de hijsbalk, schoorsteen en liftdeur zijn behouden en gebruikt als basis voor toevoegingen zoals de haard en inloopkast.

plattegrond_M
SONY DSC

SONY DSC

loft woonkamer architect architectuur Rotterdam

SONY DSC

kinderslaap kamer loft verbouwing

SONY DSC

deloft01